Priprava projektne prijave

Če želite, da pripravo vaše projektne prijave prevzamejo izkušeni strokovnjaki, ste se obrnili na pravi naslov. Pripravimo vam celotno projektno prijavo, kjer z vašimi vsebinskimi usmeritvami projektno prijavo na razpis pripravimo na ključ.  

Imamo strokovnjake z večletnimi izkušnjami pri pripravi projektnih prijav za svojo organizacijo in za druge organizacije, ki delujejo na različnih vsebinskih področjih.

Po svetovanju glede primernega razpisa in uskladitvi vaše ideje z razpisom pripravimo dogovor o pripravi projektne prijave, kjer določimo medsebojne obveznosti in časovni ter finančni okvir. V sodelovanju z vami pripravimo prijavnico, finančni načrt in vse druge obrazce, ki so del razpisne dokumentacije, ter oddamo prijavo. 

 

Strošek priprave je odvisen od več dejavnikov, predvsem od zahtevnosti razpisa in obsega angažmaja, ki ga želite od nas. Zahtevnost priprave delimo glede na vrednost projektne prijave, pri angažmaju pa se lahko dogovorimo za prevzem priprave celotne dokumentacije ali le določenih delov.

 

Cenik:

 

- priprava projektne dokumentacije pri vrednosti projekta do 30.000 €: 

300 € + nagrada v višini 4 % odobrenih sredstev, če je projekt uspešen, 

 

- priprava projektne dokumentacije pri vrednosti projekta 30.000–100.000 €:

500 € + nagrada v višini 4 % odobrenih sredstev, če je projekt uspešen,

 

- priprava projektne dokumentacije pri vrednosti projekta nad 100.000 €:

800 € + nagrada v višini 2 % odobrenih sredstev, če je projekt uspešen,

 

- priprava določenega dela ali več delov projektne dokumentacije: po dogovoru glede na obseg.

 

Cene so za nevladne organizacije (društva, zasebne zavode in ustanove). Za vse ostale pravne oblike so cene 60% višje. Cene so informativne.

 

Kontakt: 

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00