Prijava na e-obvestila

Vpišite se med prejemnike e-obvestil in sproti vas bomo obveščali o vseh pomembnejših zadevah.


označite, če se želite naročiti na prejemanje e-obvestil consulta.si
označite, če se želite naročiti na prejemanje e-obvestil za NVO iz zasavske regije


Preko elektronske pošte vas bomo obveščali o vseh informacijah, ki jih smatramo pomembne za nevladne organizacije; obveščali vas bomo o javnih razpisih, na katere se lahko prijavijo NVO, pravnih novostih za NVO, novicah iz nevladnega sektorja, dogodkih iz nevladnega sektorja, dogodkih, ki jih organiziramo mi, vabilih na dogodke iz nevladnega sektorja, koledarju dogodkov in morebitnih tržnih vsebinah, ki jih ponujamo.

Obvestila boste lahko prejemali tako z našega skupnega elektronskega naslova, kot tudi s službenih elektronskih naslovov naših zaposlenih, zaradi vsebinske delitve dela v naši organizaciji.

Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite; to nam sporočite na info@consulta.si ali nas pokličite na 01/3209-484 ali 059 927 619. Na navedenem elektronskem naslovu in telefonskih številkah smo prav tako na voljo za vaša morebitna vprašanja glede varstva vaših osebnih podatkov v naši organizaciji.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00