Mentorstvo pri pripravi in izvajanju projektov

Nudimo vam celovito podporo skozi postopek priprave projektne dokumentacije in kasneje izvedbe prijavljenega projekta ter poročanja financerjem. Na voljo so tako kratka svetovanja in usmerjanje pri prijavi kot poglobljeno mentorstvo skozi katerega boste uspešno pripravili prijavo na razpis ter vam v nadaljevanju nudili mentorstvo pri izdvedbi projekta.

Po izbiri primernega razpisa za financiranje projekta vam nudimo:

  • pomoč pri iskanju projektnih partnerjev,
  • svetovanje pri oblikovanju projektne ideje oziroma uskladitvi ideje z razpisom,
  • svetovanje in mentorstvo pri pripravi projektne prijave, izpolnjevanju projektne dokumentacije,
  • pregled projektne dokumentacije s priporočili za izboljšave in ponoven pregled.

Pisanje projektne prijave je v vaših rokah, naši svetovalci pa so vam pri tem v pomoč pri pripravi prijave. Za NVO iz zasavske regije je takšna podpora brezplačna in se izvaja v okviru Regionalnega centra NVO, ki ga sofinancira Ministrstvo za javno upravo. Če želite, da projekt za vas tudi napišemo in pripravimo vso projektno dokumentacijo, pa sklenemo poseben dogovor, ki presega brezplačno podporo, ki je namenjena nevladnim organizacijam v regiji. Več informacij o naši ponudbi je navedenih pod Priprava projektne prijave.

 

Po odobritvi projekta za financiranje vam nudimo podporo pri izvajanju projekta:

  • svetovanje in mentorstvo pri spremljanju projekta,
  • svetovanje in mentorstvo pri evalvaciji,
  • svetovanje in mentorstvo pri komuniciranju s financerjem in poročanjem (pomoč pri pripravi vsebinskih in finančnih poročil).

 

Kontakt:

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00