Iskanje primernih razpisov in partnerjev

Poiščemo vam primerne nacionalne in mednarodne razpise, ki so skladni z  delovanjem, vizijo in finančnimi zmožnostmi vaše nevladne organizacije. Če že imate projektno idejo in ne veste kje bi pridobili sredstva za izvedbo za  vas raziščemo možnosti realizacije znotraj nacionalnih razpisov ali EU programov. Prav tako vam pomagamo pri iskanju primernih partnerjev ali vas povežemo z organizacijami, ki iščejo partnerje iz področja na katerem delujete. Pokličite nas in se naročite na svetovanje.

Za redno obveščenost o aktualnih razpisih in razpisnih rokih se  prijavite na e-novice. Enkrat mesečno boste prejeli e-novice, ki bodo vsebovale aktualne razpise z rokom oddaje v naslednjih dveh mesecih. Razpise lahko spremljate na naši spletni strani pod rubriko aktualni razpisi.

Svetovanje s področja razpisov je za nevladen organizacije iz zasavske regije brezplačno in se izvaja v okviru Regionalnega centra NVO, ki ga sofinancira Ministrstvo za javno upravo. 

 

Kontakt:

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00