Aktualni razpisi

Za vas  spremljamo in objavljamo aktualne evropske, nacionalne in občinske razpise, ki so primerni za društva, zasebne zavodi in ustanove. Med njimi lahko na pregleden in hiter način najdete primernega za vašo organizacijo.

Iskanje primernih razpisov in partnerjev

Poiščemo vam primerne nacionalne in mednarodne razpise, ki so skladni z  delovanjem, vizijo in finančnimi zmožnostmi vaše nevladne organizacije. Če že imate projektno idejo in ne veste kje bi pridobili sredstva za izvedbo za  vas raziščemo možnosti realizacije znotraj nacionalnih razpisov ali EU programov. Prav tako vam pomagamo pri iskanju primernih partnerjev ali vas povežemo z organizacijami, ki iščejo partnerje iz področja na katerem delujete. Pokličite nas in se naročite na svetovanje.

Mentorstvo pri pripravi in izvajanju projektov

Nudimo vam celovito podporo skozi postopek priprave projektne dokumentacije in kasneje izvedbe prijavljenega projekta ter poročanja financerjem. Na voljo so tako kratka svetovanja in usmerjanje pri prijavi kot poglobljeno mentorstvo skozi katerega boste uspešno pripravili prijavo na razpis ter vam v nadaljevanju nudili mentorstvo pri izdvedbi projekta.

Priprava projektne prijave

Če želite, da pripravo vaše projektne prijave prevzamejo izkušeni strokovnjaki, ste se obrnili na pravi naslov. Pripravimo vam celotno projektno prijavo, kjer z vašimi vsebinskimi usmeritvami projektno prijavo na razpis pripravimo na ključ.  

Priročnik o prijavah na razpise

Kako financirati dejavnosti naše nevladne organizacije? Kje najti ustrezen razpis? Kako napisati projekt, ki bo podprt in na kaj moramo biti pozorni pri prijavi? S temi vprašanji se nevladne organizacije pogosto srečujemo. Za vse, ki se ukvarjate s prijavami na razpise v svoji nevladni organizaciji, smo pripravili priročnik, ki odgovarja na ta vprašanja. Priročnik vam bo v pomoč pri prijavah na razpise in boljše poznavanje tega področja. Lahko si ga prenesete in po želji tudi natisnete.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00