Javni razpis za sofinanciranje programov in/ali projektov v MOL za leto 2015 in/ali od leta od 2015 do leta 2017 na področju preprečevanja zasvojenosti

Razpisovalec:

Mestna občina Ljubljana

Predmet javnega razpisa:

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje programov na področju preprečevanja zasvojenosti. Razpis je namenjen vsem tistim vlagateljem, ki izvajajo preventivne programe, namenjene univerzalni, selektivni in indicirani preventivi na področju različnih vrst zasvojenosti za otroke in mladostnike, starše in družine ter vzgojitelje oz. učitelje na območju Mestne občine Ljubljana.

Potencialni prijavitelji:

Na razpis se lahko prijavijo pravne in fizične osebe, ki so za dejavnost, ki jo prijavljajo na razpis, registrirane v Republiki Sloveniji, in je le-ta razvidna iz njihovega temeljnega akta, vpisa v sodni register ali pa so registrirane za opravljanje te dejavnosti pri državnih organih. 
Na razpis se lahko prijavijo vlagatelji, ki obenem izpolnjujejo druge razpisne pogoje. 

Vrednost razpisa:

Skupna okvirna višina sredstev, ki so namenjena izvedbi programov na področju univerzalne, selektivne in indicirane preventive pri različnih vrstah zasvojenosti za leto 2015 znaša predvidoma 178.415,00 EUR, po posameznih področjih pa predvidoma: Sklop A in B 80.415,00, Sklop C 60.000,00 EUR, Sklop D in E 30.000,00, Sklop F 8.000,00. 

Zneski in delež financiranja:

Zaprošena vrednost sofinanciranja s strani MOL za leto 2015 ne sme presegati 80% deleža celotne vrednosti programa.
Znesek financiranja je odvisen od sklopa, na katerega se prijavlja projekt in znaša od 3.000 do 7.000 EUR. . 

Rok za oddajo prijav: 12. januar 2015

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00

 

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru