Javno povabilo delodajalcem za izvedbo projekta v okviru programa Spodbujanje zaposlovanja starejših - Aktivni do upokojitve

Razpisovalec:

Zavod RS za zaposlovanje

Predmet javnega razpisa:

Je zbiranje ponudb delodajalcev za izvedbo projekta v okviru programa Aktivni do upokojitve, ki obsega vključevanje brezposelnih oseb iz ciljne skupine v subvencionirane zaposlitve za nedoločen čas.

Pogodba o zaposlitvi z osebami mora biti sklenjena za:
- polni delovni čas, 40 ur na teden ali
- delovni čas v skladu z odločbo o invalidnosti brezposelne osebe, vendar ne krajši od 20 ur na teden.

Potencialni prijavitelji:

Na javnem povabilu lahko kandidirajo delodajalci iz vse Slovenije, ki so pravne ali fizične osebe, vsaj eno leto vpisane v poslovni register, in izpolnjujejo še vse druge pogoje za prijavo.

Vrednost razpisa:

Na voljo je skoraj 14 milijonov EUR. Delodajalci lahko za njihovo zaposlitev s polnim delovnim časom (40 ur na teden) prejmejo subvencijo do 11.000 EUR. Za zaposlitev invalida, ki lahko dela le krajši delovni čas od polnega, se uveljavlja subvencija v sorazmerni višini.

Opombe:

Poslovni subjekt (npr. samostojni podjetnik, gospodarska družba, društvo, združenje društev, ustanova, zavod, mladinski svet) v okviru tega javnega povabila ne more zaposliti brezposelne osebe, ki:

- je lastnik ali solastnik ali ustanovitelj tega poslovnega subjekta in
- ga tudi osebno vodi ali ima v tem poslovnem subjektu status prokurista.

Rok za oddajo prijav: velja do porabe sredstev

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00

 

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru