Javni poziv za opravljanje strokovnih in skupnih pogojev dela na področju kulture v letu 2016 v Občini Grosuplje

Razpisovalec:

Občina Grosuplje

Predmet javnega razpisa:

Občina Grosuplje je objavila javni poziv za zbiranje predlogov za opravljanje strokovnih in razvojnih nalog ter zagotavljanje skupnih pogojev dela in koordiniranega delovanja izvajalcev na področju kulture v Občini Grosuplje za leto 2016.

Predmet javnega poziva je sofinanciranje oz. financiranje programov oz. projektov v skladu s programom kulture v občini Grosuplje, na področju strokovnih in razvojnih nalog ter zagotavljanja usklajenega in koordiniranega delovanja posameznih izvajalcev na kulturnem področju in zagotavljanja uresničevanja javnega interesa na področju kulturne dejavnosti. Javni poziv predvideva koordiniranje in usklajevanje več področij (podrobneje opredeljeno v pozivu). Ponudba mora biti skupna za vsa vsebinska področja, razen za področje izobraževanja starejših, kjer izvajalci lahko kandidirajo samo za to razpisno področje.

Potencialni prijavitelji:

Prijavijo se lahko pravne osebe, ki so ustanovljene za opravljanje dejavnosti v kulturi, so splošno koristne ter niso javni zavodi oz. če so, se njihovi kulturni programi ne financirajo kot javni kulturni programi in imajo sedež v občini Grosuplje oz. se njihova dejavnost izvaja v Občini Grosuplje, in posamezniki. 

Vrednost razpisa:

Vrednost okvirno razpisanih sredstev  znaša do 65.200 EUR

Vrednost okvirno razpisanih sredstev za področje izobraževanja starejših znaša do 3.200 EUR

Rok za oddajo prijav: Velja do porabe sredstev. Zadnji rok za prijavo je 31. december 2015.

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00

 

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru