VKLJUČITE SE V MREŽO NVO ZLHT

 

MREŽA nevladnih organizacij ZLHT je neformalna, odprta mreža nevladnih organizacij (društev, zasebnih zavodov in ustanov) iz štirih občin zasavske regije:

  • Zagorje ob Savi
  • Litija
  • Hrastnik
  • Trbovlje

Članstvo v mreži je prostovoljno in brezplačno.

Osnovni namen mreže je povezovanje, spodbujanje civilnega dialoga in usklajevanje nevladnih organizacij iz občin Zagorje ob Savi, Litija, Hrastnik in Trbovlje.

Članice so lahko vse zainteresirane nevladne organizacije s sedežem v zasavski regiji.

Mreža zagotavlja sodelovanje med NVO na regionalni ravni, ažuren in kakovosten pretok informacij ter krepitev vključevanja NVO v procese odločanja na lokalni, regionalni in nacionalni ravni. Mreža spodbuja izboljšanje položaja nevladenga sektorja v regiji in večjo prepoznavnost NVO.

Upravljavec in koordinator mreže nevladnih organizacij je ZLHT – Regionalni center NVO, ki mreži nudi administrativno-tehnično podporo.

Vpis lahko opravite tako, da izpolnite pristopno izjavo, ki nam jo pošljete na info@consulta.si ali na naslov ZLHT – Regionalni center NVO, Ponoviška cesta 12, 1270 Litija.

PRISTOPNA IZJAVA

Kdo so že člani mreže si lahko ogledate na zavihku člani MREŽE NVO ZLHT, ki so razdeljeni glede na področje delovanja ali obliko.

Trenutno je v mrežo vključenih 80 članov.

Za vsa vaša vprašanja nas kontaktirajte na številko 059 927 619 ali pišite na info@consulta.si.

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po predhodnem dogovoru