SEZNAM NVO ZASAVSKE REGIJE

 

 

 

 

Podpora za društva, zasebne zavode in ustanove 

v občinah Zagorje ob Savi, Litija, Hrastnik in Trbovlje.

 

Seznam društev, zasebnih zavodov in ustanov registriranih na območju zasavske regije vključuje osnovne podatke o organizacijah.

Razdeljeni so na štiri občine zasavske regije. Vsebuje podatke 643 NVO iz zasavske regije. Namenjen je pomoči organizacijam pri delu ter iskanju in povezovanju z drugimi organizacijami. 

Do seznamov lahko dostopate na spodnjih povezavah:

Seznam podatkov vključuje javno objavljene podatke registriranih NVO na dan 5. 3. 2020 iz registra AJPES ter zbirke društev in ustanov objavljenih na strani Ministrstva za notranje zadeve. Sproti se dopolnjuje in posodablja s podatki, ki nam jih sporočijo nevladne organizacije same. V kolikor podatki vaše organizacije niso pravilni ali jih želite dopolniti nam to sporočite na info@consulta.si.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00