Pomoč starejšim - Točka za starejše

Opis prostovoljskega dela

V letu 2022 bodo v Litiji, Lukovici in Šmartnem pri Litiji vzpostavljene tri »Točke za starejše«, vzpostavila se bo mreža sodelujočih organizaciji in prostovoljcev, razvile pa se bodo tudi storitve za starejše. Na točkah za starejše bo omogočeno sprejemanje telefonskih klicev, elektronske pošte, pa tudi osebni obisk, kjer bodo starejši lahko povprašali za nasvet in pomoč. Pripravila se bodo tudi navodila za uporabo točke za starejše, ki se bodo promovirala po različnih kanalih. 

Iščemo prostovoljce, ki so komunikativni, poznajo osnove dela z računalnikom, jih veseli delo z ljudmi in imajo spoštljiv odnos do starejših.

Zelo je pomembno, da se pravočasno prijavite, saj bomo v prihodnjih mesecih pričeli z delavnicami in izobraževanji. Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte.

Termin izvajanja del

neopredeljeno

Lokacija dela

Območje občine Litija in občine Šmartno pri Litiji

Naziv organizacije

LAS Srce Slovenije,

Naslov

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

Kontaktna oseba

Anita Molka

T: 01 896 27 10

E: anita.molka@razvoj.si

Več informacij

las-srceslovenije.si

 

 

 

 

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00