Pomagaj tudi ti, pridruži se prostovoljcem!

Si pripravljen pomagati lokalnim organizacijam in ljudem, ki potrebujejo tvojo pomoč? Prijavi se na sms obveščanje o prostovoljskih delih v zasavski regiji, ki se jim lahko pridružiš.

Na 030 400 444 pošlji SMS sporočilo z vsebino PRIJAVA.

V okviru Regionalnega centra NVO je vzpostavljeno sms obveščanje o prostovoljskih delih v zasavski regiji, katerim se lahko pridružiš. Z vključitvijo velikega nabora prostovoljskih organizacij, ki v zasavski regiji izvajajo različne aktivnosti in za njihovo izvedbo nujno potrebujejo pomoč prostovoljcev, zagotovo najdeš med njimi takšno, ki ji bo tvoja pomoč v neprecenljivo pomoč, tebi pa v neizmerno zadovoljstvo.

Morda se pridružiš in kot prostovoljec pomagaš pri oskrbi starejših s hrano, sprehajanju psov, ponudiš pomoč pri varstvu otrok, pomagaš pri izvajanju delavnic, ponudiš pomoč pri inštrukcijah, se pridružiš prostovoljskim aktivnostim v tujini, ponudiš pomoč pri prevozu starostnikov, pri organizaciji poletnih taborov, koncertov in drugih aktivnosti. Najde se pester nabor prostovoljskih del, ki se jim lahko pridružiš. Prijavi se in najdi prostovoljsko delo tudi zase.

Preveri aktualna prostovoljska dela v zasavski regiji na tej POVEZAVI in se pridruži klubu prostovoljcev.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00