Organizacija dogodkov - DPM Trbovlje

Opis prostovoljskega dela

Prostovoljsko delo obsega pomoč pri organizaciji dogodkov, tako pri pripravi na dogodke (ustvarjalni del, dokumentacija, urejanje letakov, plakatov itd.), kot dejanski izvedbi dogodkov. Priprava na dogodke vključuje pripravo dokumentacije, urejanje letakov in plakatov; izvedba dogodka pa pomoč pri pripravi prostora, delo na stojnicah ter animacijo na prireditvah.

Za opravljanje prostovoljskega dela ni starostne omejitve, bolj pomemben je interes za tovrstno delo, prijaznost, potrpežljivost in sprejemanje drugačnosti.

Termin izvajanja del: po dogovoru

Lokacija dela: na sedežu društva in na terenu

Naziv organizacije: Društvo prijateljev mladine Trbovlje

Naslov: Trg svobode 11, 1420 Trbovlje

Kontaktna oseba: Lavra Izgoršek

T: 041 618 414

E: trbovlje.dpm@gmail.com

Več informacij:

http://www.srce-me-povezuje.si/dpmtrbovlje/

https://www.facebook.com/drustvo.trbovlje

Organizacija je vpisana v Vpisnik nevladnih organizacij in organizacij s prostovoljskim programom in zato primerna za vse, ki želite prejeti dodatek na delovno aktivnost. 

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00