Druženje in pomoč starejšim

Opis prostovoljskega dela

V Domu starejših Hrastnik iščemo prostovoljce za druženje in pomoč starejšim. Delo obsega različne aktivnosti namenjene starejšim kot so pogovori s stanovalci individualno ali v manjši skupini, prebiranje literature stanovalcem, pomoč pri uporabi mobilnega telefona, pomoč pri skrbi za rože, igranje družabnih iger in spremstvo na prostem ob toplem vremenu.

Starost ni pogoj za opravljanje prostovoljskega dela. Želimo si komunikativnih, empatičnih prostovoljcev s spoštljivim odnosom do starejših

Termin izvajanja del

Prostovoljsko delo poteka v dopoldanskem času. Pogostost opravljanja prostovoljskega dela po dogovoru, glede na želje in možnosti prostovoljca ter potrebe stanovalcev.

Lokacija dela

Dom starejših Hrastnik

Naziv organizacije

Dom starejših Hrastnik

Naslov

Novi Log 4a, 1430 Hrastnik

Kontaktna oseba

Drago Kopušar

E: drago.kopusar@dom-hrastnik.si

Več informacij

www.dom-hrastnik.si

Facebook/Dom-starejših-Hrastnik

Organizacija je vpisana v Vpisnik nevladnih organizacij in organizacij s prostovoljskim programom in zato primerna za vse, ki želite prejeti dodatek na delovno aktivnost. 

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00