Javni razpis o sofinanciranju prireditev in izobraževanj v Občini Horjul v letu 2015

Razpisovalec:

Občina Horjul

Predmet javnega razpisa:

Predmet razpisa je sofinanciranje javnih prireditev, dogodkov in izobraževanj, ki se v letu 2015 odvijajo v Občini Horjul in so v interesu večjega števila občanov. 

Potencialni prijavitelji:

Pravico do sofinanciranja imajo izvajalci, ki izpolnjujejo sledeče pogoje: - so društvo oz. zavod, ki delujejo na področju kulture, športa, izobraževanja, kmetijstva, humanitarne dejavnosti, turizma in podobnih dejavnosti, ki zadovoljujejo interese občanov in imajo sedež v Občini Horjul - za organizacijo izobraževanja se lahko, v primeru da je projekt posebnega pomena za občino, prijavi tudi društvo oz. zavod, ki nima sedeža v Občini Horjul, - prireditev, dogodek ali izobraževanje se odvija na območju Občine Horjul, - prireditev oz. izobraževanje ni financirana iz drugih sredstev občinskega proračuna, - prireditev oz. izobraževanje bo izvedeno v letu 2015.

Vrednost razpisa:

Okvirna višina razpisanih sredstev je 5.000 €

Zneski in delež financiranja:

Za ocenjevanje posameznih dogodkov bodo upoštevana Merila za sofinanciranje prireditev in izobraževanj v Občini Horjul, sprejeta na 3. Seji občinskega sveta dne 24.03.2015, ki obsegajo: 
- do 180 EUR za sofinanciranje manjših prireditev, dejavnosti in izobraževanja;
- do 200 EUR za sofinanciranje celotne serije prireditev, izobraževanj oz. dejavnosti z enako tematiko in večkratno ponovitvijo v letu, dodeljena sredstva se razdeli samo enkrat in veljajo za celoten sklop;
- 300 EUR ali več za sofinanciranje prireditev in dejavnosti po posebni odločitvi župana z ustrezno utemeljitvijo. 

Rok za oddajo prijav: Velja do porabe sredstev. Zadnji rok za prijavo je 1. december 2015.

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po predhodnem dogovoru