Javni razpis v okviru ERA-NET iniciative ERA-MBT

Razpisovalec:

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport

Predmet javnega razpisa:

Predmet javnega razpisa v okviru iniciative ERA-MBT (v nadaljevanju: nacionalni razpis) je sofinanciranje aktivnosti slovenskih partnerjev v transnacionalnih raziskovalnih projektih, ki so za izvajanje izbrani v okviru skupnega transnacionalnega razpisa za raziskovalne projekte ERA-MBT: “The development of biorefinery processes for marine biomaterials” (v nadaljevanju: transnacionalni razpis). Nacionalni razpis se navezuje in je v skladu s transnacionalnim razpisom, ki je objavljen na spletni strani www.marinebiotech.eu/first-transnational-call.

Glavni namen transnacionalnega razpisa je spodbuditi mednarodno sodelovanje in s tem okrepiti znanstveno  skupnost na področju morske biotehnologije.

Potencialni prijavitelji:

Slovenski prijavitelji morajo izpolnjevati vse splošne pogoje skupnega transnacionalnega razpisa, objavljenega na spletni strani skupnega transnacionalnega razpisa ERA-MBT. Poleg tega morajo slovenski prijavitelji izpolnjevati tudi v razpisu določene nacionalne pogoje.

Vrednost razpisa:

Višina sredstev ministrstva za izvedbo nacionalnega razpisa je 210.000,00 EUR za celotno obdobje trajanja projektov (t.j. največ do 70.000,00 EUR letno za sofinanciranje vseh slovenskih partnerjev v izbranih projektih). 

Zneski in delež financiranja:

Vrednost zahtevanega sofinanciranja slovenskega dela posameznega projekta lahko znaša največ do 210.000,00 EUR, t.j. največ do 70.000,00 EUR letno skupno za vse slovenske partnerje v posameznem projektu.

Rok za oddajo prijav: 10. september 2015

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00

 

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru