IMPETUS: NAGRADA EVROPSKE UNIJE ZA OBČANSKO ZNANOST

Razpisovalec:

Konzorcij projekta IMPETUS

Predmet javnega razpisa:

V okviru evropskega projekta IMPETUS je objavljen javni razpis za Nagrade Evropske unije za občansko znanost, s katero nagrajujejo izjemne in inovativne pobude in projekte občanske znanosti v evropskem raziskovalnem prostoru. 

 

Podelili bo tri nagrade: glavno nagrado v vrednosti 60 000 evrov ter dve nagradi, vsako v vrednosti 20 000 evrov, za uporabo občanske znanosti za namene (1) spodbujanja raznolikosti in sodelovanja ter (2) digitalne vključenosti.

Potencialni prijavitelji:

Sodelujejo lahko tako posamezniki (raziskovalci, umetniki …) kot pravne osebe (raziskovalne in izobraževalne institucije, nevladne organizacije …) iz držav upravičenk v okviru programa za raziskave in inovacije Obzorje Evropa. Glede drugih pogojev glejte razpisno dokumentacijo.

Vrednost razpisa:

100,000 evrov

Rok za oddajo prijav: 11. marec 2024

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00