ROKI PRIJAVE NA RAZPIS EYF ZA SOFINANCIRANJE PILOTNIH AKTIVNOSTI MLADINSKIH NVO V 2024

Razpisovalec:

Evropska mladinska fundacija (EYF)

Predmet javnega razpisa:

Iz Evropske mladinske fundacije EYF obveščajo, da bodo prijave za sofinanciranje pilotnih projektov mladinskih nevladnih organizacij v letu 2024 sprejemali v okviru dveh prijavnih rokov: 15. januar 2024 in 15. maj 2024.

 

Lokalne in nacionalne mladinske organizacije lahko v okviru razpisa pridobijo sredstva v višini do 15.000 EUR za sofinanciranje pilotnih aktivnosti, ki bodo prispevale k ciljem mladinske politike Sveta Evrope: za pilotne projekte se obravnava poseben družbeni izziv, povezan z lokalnim okoljem, v katerem poteka.

Potencialni prijavitelji:

Na razpis se lahko prijavijo nevladne mladinske organizacije, ki so registrirane pri EYF. Navodila in pogoje za registracijo najdete tukaj.

Rok za oddajo prijav: 15. maj 2024

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00