EASI: RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE PROJEKTOV NA PODROČJU SPODBUJANJA SOCIALNIH INOVACIJ – BOJ PROTI BREZDOMSTVU

Razpisovalec:

Evropska komisija, Generalni direktorat za zaposlovanje, socialne zadeve in vključevanje

Predmet javnega razpisa:

Generalni direktorat Evropske komisije za zaposlovanje, socialne zadeve in vključevanje je v okviru programa za zaposlovanje in socialne inovacije EaSi objavil javni razpis za sofinanciranje projektov na področju spodbujanja socialnih inovacij. Tokratni razpis je osredotočen na področje preprečevanja in zmanjševanja brezdomstva po celotni EU - sofinancirajo se mednarodni projekti širokega geografskega obsega.

Potencialni prijavitelji:

Na razpis se lahko prijavijo pravne osebe javnega ali zasebnega prava (javni organi, javne in zasebne neprofitne organizacije, univerze, raziskovalne in izobraževalne institucije ter podjetja) iz držav članic EU in držav EEA. Če prijavitelj ni organizacija na evropski ravni ali mednarodna organizacija, se zahteva partnerstvo med organizacijami iz več držav. Glede drugih pogojev glej razpisno dokumentacijo.

Vrednost razpisa:

Na voljo je 15 000 000 EUR, Komisija pričakuje, da bo podprla od tri do pet projektov v vrednosti od 2 do 5 milijonov evrov. Sofinancira se do 90 % upravičenih stroškov.

Rok za oddajo prijav: 14. december 2023

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00