SMP: SOFINANCIRANJE PROJEKTOV NA PODROČJU SPODBUJANJA DIGITALNE PREOBRAZBE SOCIALNIH PODJETIJ

Razpisovalec:

Izvajalska agencija Evropskega sveta za inovacije ter za mala in srednja podjetja (EISMEA)

Predmet javnega razpisa:

Izvajalska agencija Evropskega sveta za inovacije ter za mala in srednja podjetja (EISMEA) je v okviru programa za enotni trg (SMP-COSME) objavila javni razpis, namenjen sofinanciranju projektov na področju spodbujanja digitalne preobrazbe socialnih podjetij (SMP-COSME-2023-SEED).

 

Razpis ima dva cilja. Prvi je izgradnja zmogljivosti, prenos znanja ter spodbujanje mednarodnega sodelovanja med socialnimi podjetji, drugi pa krepitev digitalnih zmogljivosti podpornih organizacij v socialnem podjetništvu.

Potencialni prijavitelji:

Na razpis se lahko prijavijo pravne osebe javnega in zasebnega prava (posredniške in podporne organizacije socialnega podjetništva) iz držav članic EU, držav EEA in Ukrajine. Zahteva se partnerstvo med najmanj šestimi organizacijami iz treh različnih upravičenih držav. Glede drugih pogojev glej razpisno dokumentacijo.

Vrednost razpisa:

8 000 000 EUR

Zneski in delež financiranja:

Prijavite lahko projekte v vrednosti od 900 000 EUR do 1 300 000 EUR, sofinancira se 100 % stroškov za zagotavljanje finančne podpore tretjim osebam ter 90% za vse ostale kategorije stroškov.

Opombe:

Od 24 do 36 mesecev.

Rok za oddajo prijav: 21. november 2023

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00