POZIV K ODDAJI PRIJAV ZA IZVAJANJE PARTNERSKIH PROJEKTOV V OKVIRU OPERATIVNEGA IZVAJANJA STRATEGIJE UNHCR V SLOVENIJI

Razpisovalec:

Predstavništvo UNHCR za Srednjo Evropo

Predmet javnega razpisa:

Predstavništvo UNHCR za Srednjo Evropo je objavilo poziv k oddaji prijav za izvajanje partnerskih projektov v okviru operativnega izvajanja strategije UNHCR za obdobje 2024-2026 v Sloveniji. Vaše konceptualne prijave morate oddati najpozneje do 26. septembra na UN Partner Portal.

Besedilo razpisa v katerem so navedena vsebinska področja, okvirni zneski financiranja za posamezno razpisno področje, zahtevani pogoji, ki jih morajo izpolnjevati prijavitelji ter obrazci, ki jih je potrebno oddati so dostopni na UN Partner Portal.

Na UN Partner Portal boste našli tudi najpogostejša vprašanja in odgovore. V kolikor med njimi ne boste našli odgovora na vaše vprašanje, lahko svoja vprašanja oddate preko platforme UN Partner Portal najpozneje do 15. septembra.

 V izbirnem postopku bodo obravnavane samo popolne in podpisane prijave, ki bodo vsebovale vse obvezne priloge in ki bodo oddane preko UN Partner Portal.

 Zaradi zagotavljanja pravičnega in transparentnega postopka bodo vloge oddane na individualne e-naslove izločene iz nadaljnjega postopka izbire.

UNHCR si pridržuje pravico do potrditve projektnega predloga v celoti ali delno. Dokončna odločitev o tem, kakšne aktivnosti bo vsebovala pogodba o partnerskem sodelovanju, je odvisna od razpoložljivih sredstev. Izbira partnerja preko tega poziva ne zavezuje UNHCR k dejanskemu podpisu pogodbe o partnerskem sodelovanju z izbrano organizacijo.

Potencialni prijavitelji:

Pravni status v Sloveniji je pogoj za vse prijavitelje, kot sledi:
- Pravna registracija na lokaciji sedeža NVO.
- Dovoljenje za poslovanje v Sloveniji, če je organizacija registrirana v drugi državi.
- Pooblastilo za vodenje bančnega računa v Sloveniji.

Zneski in delež financiranja:

Prijavitelje spodbujajo, da oddajo predloge za projekte v vrednosti med 50.000 in 300.000 €. Vendar ni obvezne omejitve.

Rok za oddajo prijav: 26. september 2023

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00