RAZPIS EU ZA SOFINANCIRANJE PRIPRAVLJALNEGA UKREPA: PISATI PO EVROPSKO

Razpisovalec:

EACEA - Izvajalska agencija za izobraževanje, avdiovizualno področje in kulturo

Predmet javnega razpisa:

EACEA - Izvajalska agencija za izobraževanje, avdiovizualno področje in kulturo je objavila javni razpis »Pripravljalni ukrep - Pisanje po evropsko« v vrednosti treh milijonov evrov, ki je namenjen krepitvi avdiovizualne industrije za ustvarjanje vrhunskih vsebin, ki lahko pritegnejo občinstvo prek meja. V okviru razpisa bodo podprli ustvarjalna vozlišča, ki bodo delovala kot inkubatorji in pospeševalci za talentirane pisce.

 
 

Potencialni prijavitelji:

Na razpis se lahko prijavijo pravne osebe (neprofitne organizacije, javne in zasebne organizacije, izobraževalne institucije in raziskovalni centri) iz držav članic EU. Glede drugih pogojev glej razpisno dokumentacijo.

Vrednost razpisa:

3 000 000 EUR

Rok za oddajo prijav: 7. december 2023

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00