SOFINANCIRANJE PROJEKTOV NA PODROČJU SPODBUJANJA INTEGRACIJE ZARADI VOJNE RAZSELJENIH UKRAJINCEV S POMOČJO KULTURE

Razpisovalec:

Insha Osvita (UA) in zusa (DE)

Predmet javnega razpisa:

V okviru projekta “Culture Helps / Культура допомагає”, ki je sofinanciran iz programa Ustvarjalna Evropa, je objavljen drugi razpis za sofinanciranje projektov sodelovanja na področju spodbujanja integracije zaradi vojne razseljenih Ukrajincev s pomočjo kulture. Organizacije iz kulturnega sektorja lahko na razpisu pridobijo sredstva v vrednosti do 25.000 EUR (če sodelujeta dve organizaciji) oziroma do 40.000 EUR (če sodelujejo tri organizacije).

 
 

Potencialni prijavitelji:

Upravičeni prijavitelji

Na razpis se lahko prijavijo subjekti javnega in zasebnega prava iz Ukrajine in držav upravičenk v okviru programa Ustvarjalna Evropa. Zahteva se partnerstvo med najmanj dvema organizacijama, od katerih mora imeti ena sedež v Ukrajini, ena pa v eni od drugih držav upravičenk programa Ustvarjalna Evropa. Glede drugih pogojev glej razpisno dokumentacijo.

Vrednost razpisa:

236 000 EUR

Rok za oddajo prijav: 14. november 2023

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00