SEP: RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE PROJEKTOV V OKVIRU PROGRAMA IZMENJAVE ZNANJ SREDNJEEVROPSKE POBUDE

Razpisovalec:

CEI Cooperation Fund

Predmet javnega razpisa:

V okviru programa izmenjav srednjeevropske pobude, katere cilj je prenos znanja in dobrih praks med državami članicami SEP, ki so članice EU, in državami, ki še niso vstopile v EU, je bil 8. avgusta objavljen nov razpis za sofinanciranje projektov.

Za sofinanciranje projektov prenosa znanj (prenos znanja izvajajo organizacije iz držav članic SEP, ki so članice EU, in so namenjeni državam, ki še niso vstopile v EU) je na voljo 420 000 EUR v okviru dveh sklopov:

Potencialni prijavitelji:

Prijavitelji na razpis so pravne osebe javnega in zasebnega prava. Zahteva se partnerstvo med organizacijami iz držav članic SEP, ki so članice EU (Bolgarija, Hrvaška, Češka, Madžarska, Italija, Poljska, Romunija, Slovaška in Slovenija), ter organizacijami iz držav članic SEP, ki niso članice EU (Albanija, Bosna in Hercegovina, Severna Makedonija, Moldavija, Črna gora, Srbija in Ukrajina). Glede drugih pogojev glej razpisno dokumentacijo.

Vrednost razpisa:

420,000 EUR

Zneski in delež financiranja:

V okviru sklopa 1 lahko prijavite projekte v vrednosti do 15.000 EUR, v okviru sklopa 2 pa v vrednosti do 40,000 EUR. Sofinancira se do 50% upravičenih stroškov.

Rok za oddajo prijav: 13. oktober 2023

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00