MULTITUDES FOUNDATION: SREDSTVA ZA AKTIVNOSTI NA PODROČJU IZGRADNJE BOLJ VKLJUČUJOČIH IN HUMANIH POLITIK V EVROPI

Razpisovalec:

Multitudes Foundation

Predmet javnega razpisa:

Multitudes Foundation je objavila poziv, v okviru katerega lahko organizacije s sedežem v Evropi pridobijo nepovratna sredstva za okrepitev svojega delovanja na področju izgradnje bolj vključujočih in humanih politik.

Program se izvaja na osnovi odprtega javnega poziva. To pomeni, da lahko prijavitelji vloge predložijo neprekinjeno od objave poziva naprej, odbor jih ocenjuje dvakrat letno.

Potencialni prijavitelji:

Na pozivu lahko kandidirajo nevladne organizacije in skupine s sedežem v Evropi, ki delujejo na področju, ki je predmet poziva, ter potrebujejo sredstva, s pomočjo katerih bodo nadgradile svoje delovanje. Glede drugih pogojev glej razpisno dokumentacijo.

Zneski in delež financiranja:

Zaprosite lahko za:

  • sredstva za zagon (do 50.000 evrov), ki so namenjena organizacijam oz. pobudam, ki se večinoma izvajajo s prostovoljskim delom in vlaganjem zasebnih sredstev;
  • sredstva za širitev (do 100 000 evrov), ki so namenjena že registriranim organizacijam z izkazanimi referencami, ki želijo okrepiti vpliv svojega delovanja in povečati njegov domet.

Rok za oddajo prijav: velja do porabe sredstev

Naslednji roki za oddajo prijav: 31.12.2024

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00