PROGRAM ZA ENOTNI TRG: SOFINANCIRANJE DEJAVNOSTI ZA PREPREČEVANJE NASTAJANJA ODPADNE HRANE

Razpisovalec:

Izvajalska agencija za zdravje in digitalno tehnologijo – HaDEA

Predmet javnega razpisa:

Izvajalska agencija za zdravje in digitalno tehnologijo – HaDEA je v okviru Programa za enotni trg (SMP) objavila javni razpis za sofinanciranje dejavnosti preprečevanja nastajanja odpadkov hrane. Razpis zajema vrsto dejavnosti, kot so npr. ukrepi za spremembe navad, izobraževanja in usposabljanja, priprava smernic za preprečevanja nastajanja odpadkov in njihovo izvajanje, ozaveščevalne in komunikacijske kampanje ter razvoj novih poslovnih modelov. Iščejo predvsem rešitve in tehnologije, ki jih je mogoče na trgu implementirati tekom projekta.

Potencialni prijavitelji:

Na razpis se lahko prijavijo pravne osebe javnega in zasebnega prava iz držav upravičenk, kot jih opredeljuje Uredba (EU) 2021/690 o vzpostavitvi Programa za enotni trg (SMP). Sofinancirajo se partnerski projekti. Glede drugih pogojev glej razpisno dokumentacijo.

Vrednost razpisa:

3.000.000 €

Zneski in delež financiranja:

Prijavite lahko projekte v vrednosti od 100.000 € do 300.000 €, sofinancira se do 50 % upravičenih stroškov.

Rok za oddajo prijav: 21. september 2023

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00