PROGRAM ZA PRAVOSODJE: RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE PROJEKTOV NA PODROČJU E-PRAVOSODJA TER PODROČJU PRAVIC ŽRTEV IN PROCESNIH PRAVIC ZA LETO 2023

Razpisovalec:

Evropska komisija, Generalni direktorat za pravosodje in potrošnike

Predmet javnega razpisa:

Generalni direktorat Evropske komisije za pravosodje in potrošnike je v okviru programa za pravosodje objavil javni razpis za sofinanciranje mednarodnih projektov na področju e-pravosodja ter na področju pravic žrtev in procesnih pravic za leto 2023.

Potencialni prijavitelji:

Na razpis se lahko prijavijo pravne osebe javnega in zasebnega prava iz držav upravičenk v okviru programa za pravosodje. Zahteva se partnerstvo med najmanj dvema soprijaviteljema iz najmanj dveh različnih upravičenih držav. Glede drugih pogojev glej razpisno dokumentacijo.

Vrednost razpisa:

10.100.000 €

Zneski in delež financiranja:

V okviru sklopa e-pravosodje lahko prijavite projekte v vrednosti od 100.000 € do 800.000 €, v okviru sklopa pravice žrtev in procesne pravice pa v vrednosti nad 100.000 € (zgornje omejitve ni). Sofinancira se do 90 % upravičenih stroškov.

Rok za oddajo prijav: 4. oktober 2023

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00