JAVNI POZIV ZA SOFINANCIRANJE RAZVOJA FILMSKIH PROJEKTOV, PODPRTIH S STRANI MEDNARODNIH KOPRODUKCIJSKIH SKLADOV, PRI KATERIH JE UDELEŽEN OZIROMA SODELUJE SLOVENSKI FILMSKI CENTER – 2023

Razpisovalec:

Slovenski filmski center

Predmet javnega razpisa:

Predmet tega javnega poziva je razvoj filmskih projektov, podprtih s strani mednarodnih koprodukcijskih skladov, pri katerih je udeležena oziroma sodeluje tudi agencija. Namen sofinanciranja razvoja filmskega projekta je spodbujanje scenaristične ustvarjalnosti in profesionalne izvedbe produkcijskih aktivnosti na področju igranega, dokumentarnega in animiranega filma.

Poziv je odprt do porabe sredstev (do objave zaključka poziva), vendar najdlje do 29. septembra 2023.

Potencialni prijavitelji:

Do sredstev agencije po tem pozivu so upravičeni producenti, registrirani za dejavnost »produkcija filmov, video filmov, televizijskih oddaj (J59.110)«, katerih razvoj projekta je bil v letu 2023 podprt s strani mednarodnih koprodukcijskih skladov, pri katerih je udeležena oziroma sodeluje tudi agencija in so navedeni v besedilu javnega poziva. Šteje se, da je projekt podprt s strani mednarodnega koprodukcijskega sklada, če ga je le ta predlagal v sofinanciranje. Glede drugih pogojev glej razpisno dokumentacijo.

Vrednost razpisa:

Okvirna vrednost razpoložljivih sredstev, namenjenih za sofinanciranje razvoja projekta po tem pozivu, je 20.000,00 EUR.

Zneski in delež financiranja:

Najvišji možni znesek za posamezni sofinancirani projekt znaša 10.000,00 EUR. Agencija sofinancira do 100 odstotkov vseh izkazanih upravičenih stroškov.

Rok za oddajo prijav: Velja do porabe sredstev. Zadnji rok za prijavo je 29. september 2023.

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00