JAVNI RAZPIS ZA FINANČNI PRODUKT – AGRO DOPOLNILNE

Razpisovalec:

Slovenski regionalno razvojni sklad

Predmet javnega razpisa:

Finančni produkt AGRO DOPOLNILNE je po vsebini dolgoročno razvojno posojilo z ugodnimi pogoji, katerega cilj je izboljšanje dohodkovnega položaja kmetije in ustvarjanje delovnih mest na kmetijah, povečanje dodane vrednosti proizvodov in storitev in spodbujanje trženja, pri čemer Sklad daje prednost projektom, ki prispevanje k blaženju podnebnih sprememb in prilaganjem nanje. Namenjen je kmetijskim gospodarstvom na območju celotne Republike Slovenije, pri čemer pa imajo prednost območja z nižjo razvitostjo.

Potencialni prijavitelji:

Upravičeni vlagatelji: kmetijska gospodarstva, kot so opredeljena v Zakonu o kmetijstvu in so vpisana v evidenco kmetijskih gospodarstev, organizirana kot – nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji, ki je hkrati nosilec kmetijskega gospodarstva. Glede drugih pogojev glej razpisno dokumentacijo.

Vrednost razpisa:

Skupni razpisani znesek posojilnega produkta AGRO DOPOLNILNE je 3.000.000 EUR.

Opombe:

Vlagatelj vlogo odda v obdobju odprtega razpisnega roka, in sicer od 27. 2. 2023 do 31. 12. 2023 oziroma do porabe sredstev.

Rok za oddajo prijav: Velja do porabe sredstev. Zadnji rok za prijavo je 31. december 2023.

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00