RAZPIS ERASMUS+ ZA LETO 2023: IZOBRAŽEVANJE IN USPOSABLJANJE, MLADINA, ŠPORT IN JEAN MONNET

Razpisovalec:

Evropska komisija, Generalni direktorat za izobraževanje, mladino, šport in kulturo

Predmet javnega razpisa:

Evropska komisija je v Uradnem listu EU z dne 23. marca objavila razpis za zbiranje predlogov za izvajanje programa za izobraževanje, usposabljanje, mladino in šport Erasmus+ za leto 2023. V okviru tokratnega razpisa je na voljo skoraj 3,4 milijarde evrov.

Potencialni prijavitelji:

Za financiranje v okviru programa Erasmus+ se lahko prijavi kateri koli javni ali zasebni subjekt, ki je dejaven na področju izobraževanja, usposabljanja, mladine in športa. Poleg tega lahko skupine mladih, ki so dejavni v mladinskem delu, a ne nujno v okviru mladinske organizacije, zaprosijo za financiranje za učno mobilnost mladih in mladinskih delavcev, aktivnosti udejstvovanja mladih in ukrep za vključevanje v okviru pobude DiscoverEU.

Vrednost razpisa:

Skupni proračun za ta razpis za zbiranje predlogov je ocenjen na 3 393,17 milijona EUR, in sicer: izobraževanje in usposabljanje - 2 980,70 milijona EUR; mladina - 321,12 milijona EUR; šport - 65,13 milijona EUR; ukrepi Jean Monnet - 26,22 milijona EUR.

Rok za oddajo prijav: 19. oktober 2023

Naslednji roki za oddajo prijav: Več rokov

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00