RAZPIS EYF ZA SOFINANCIRANJE PILOTNIH AKTIVNOSTI, NAMENJENIH MLADIM UKRAJINCEM

Razpisovalec:

Evropska mladinska fundacija (EYF)

Predmet javnega razpisa:

Evropska mladinska fundacija je objavila poseben razpis za sofinanciranje pilotnih aktivnosti mladinskih nevladnih organizacij, ki bodo namenjene podpori mladim Ukrajincem.

Mladinske organizacije iz Ukrajine in mladinske organizacije, ki delajo z mladimi iz Ukrajine, lahko v okviru razpisa pridobijo sredstva v vrednosti do 15 000 evrov za sofinanciranje aktivnosti, ki so zasnovane za podporo in vključevanje mladih Ukrajincev, ki jih je prizadela vonja. Projekti lahko vključujejo aktivnosti, kot so medsebojno učenje in podpora, usposabljanja in delavnice, informiranje in svetovanje, ozaveščanje ipd.

Razpis bo odprt od 3. novembra 2022 do porabe sredstev, najkasneje do 31. oktobra 2023.

Potencialni prijavitelji:

Na razpis se lahko prijavijo nevladne mladinske organizacije, ki so registrirane pri EYF. Navodila in pogoje za registracijo najdete tukaj.

Rok za oddajo prijav: Velja do porabe sredstev. Zadnji rok za prijavo je 31. oktober 2023.

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00