Javni poziv prijaviteljem projektov okvirnega programa za raziskave in inovacije EU, Obzorja 2020, za izplačilo predvidenega prispevka k stroškom priprave in prijave projekta

Razpisovalec: Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije

Predmet javnega razpisa:

 Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije poziva slovenske prijavitelje projektov na razpisih okvirnega programa za raziskave in inovacije EU, Obzorja 2020 (O2020, Horizon 2020 oz. H2020), da vložijo zahtevke za izplačilo predvidenega prispevka k stroškom priprave in prijave projektov. Upoštevajo se razpisi Obzorja 2020, ki jih Evropska komisija objavi na svoji spletni strani Funding opportunities. 

Potencialni prijavitelji: Do prispevka so upravičeni prijavitelji, ki v recenzentski oceni dosežejo več kot polovico možnega števila točk v posameznem recenzijskem postopku. Predlagatelj, ki je gospodarska družba, mora izpolnjevati tudi pogoj, da po prejemu prispevka ne preseže zgornjega dovoljenega limita »de minimis« za državne pomoči.

Vrednost razpisa: Obseg letnega sofinanciranja je okvirno 400.000 €

Zneski in delež financiranja: Finančni prispevek k stroškom priprave in prijave projekta znaša: • 2.500.- EUR za prijavo projekta, ki ga je slovenska organizacija prijavila kot koordinatorka v mednarodnem konzorciju (t.j. vsaj tri organizacije iz vsaj treh držav); • 1.000.- EUR za prijavo projekta, pri katerem slovenska organizacija sodeluje kot sodelujoča organizacija v konzorciju oziroma kadar je prijavila projekt samostojno, če razpis to predvideva.

Rok za oddajo prijav: 31. december 2014

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00