2. javno povabilo za zbiranje ponudb v okviru programa »Mentorstvo za mlade«

Razpisovalec: Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije

Predmet javnega razpisa:

 Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije je objavil 2. javno povabilo za izvajanje mentorstva za mlade. Povabilo se delno financira iz Evropskega socialnega sklada v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007–2013. Ciljna skupina javnega povabila so mladi iskalci zaposlitve, stari do 30 let in zaposleni pri delodajalcih, ki bodo izvajali 6 mesečni program mentorstva.  

Potencialni prijavitelji: Na razpis se lahko prijavijo pravne osebe zasebnega prava ali osebe, ki samostojno opravljajo poklicno dejavnost ali samostojni podjetniki, ki so na dan oddaje ponudbe registrirani za opravljanje dejavnosti v Republiki Sloveniji in v Republiki Sloveniji tudi opravljajo registrirano dejavnost ter izpolnjujejo druge razpisne pogoje.

Vrednost razpisa: 1.436.400 €

Rok za oddajo prijav: Velja do porabe sredstev. Zadnji rok za prijavo je 30. september 2014.

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00