JAVNO NAROČILO: OPISMENJEVANJE OSEB, UČNA POMOČ IN IZVEDBA PROSTOČASNIH AKTIVNOSTI ZA OSEBE Z ZAČASNO ZAŠČITO

Razpisovalec:

Urad Vlade Republike Slovenije za oskrbo in integracijo migrantov

Predmet javnega razpisa:

Urad Vlade Republike Slovenije za oskrbo in integracijo migrantov je objavil javno naročilo  za izvajanje pomoči osebam s statusom začasne zaščite v okviru projekta Norveškega finančnega mehanizma in Finančnega mehanizma EGP.

Javno naročilo zajema »Opismenjevanje oseb, učno pomoč in izvedbo prostočasnih aktivnosti za osebe iz Ukrajine, ki imajo začasno zaščito v Sloveniji«. Ciljna skupina za izvajanje opismenjevanja v slovenskem jeziku, učenje osnov slovenskega jezika, nudenje učne pomoči in izvedbo prostočasnih aktivnostih so osebe z začasno zaščito, ki so se vključile v slovenske javne šole. V primerih, da v dijaških domovih na teh lokacijah ne bo dovolj oseb z začasno zaščito, se storitve lahko po dogovoru z naročnikom izvajajo tudi na okoliških lokacijah. Aktivnosti se bodo izvajale vsaj enkrat tedensko na lokacijah dijaških domov v Novi Gorici, Kranju, Mariboru, Ptuju in Radencih oziroma po potrebi tudi preko spleta.

V primerih, da v dijaških domovih na teh lokacijah ne bo dovolj oseb z začasno zaščito, se storitve lahko po dogovoru z naročnikom izvajajo tudi na okoliških lokacijah. V času trajanja projekta je predvidenih opravljanje 1000 ur programa opismenjevanja in/ali učne pomoči za najmanj 100 učencev oziroma dijakov ter izvedba 8-ih okvirno 4-urnih prostočasnih aktivnosti v času šolskih počitnic. Predmetno javno naročilo se izvaja za obdobje od podpisa pogodbe, vendar najdlje do 31. 12. 2022 oz. do porabe sredstev ocenjene okvirne vrednosti javnega naročila.

Opombe:

Kontaktna oseba Mirjana Papež
E-pošta mirjana.papez@gov.si
Telefon +386 12008456
 

Rok za prejem ponudb ali prijav za sodelovanje: 04.07.2022 do 10:00

Rok za oddajo prijav: 4. julij 2022

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00