JAVNI RAZPIS ZA FINANCIRANJE ŠTIPENDIJ MINISTRSTVA ZA KULTURO ZA DODIPLOMSKI ŠTUDIJ V TUJINI Z ZAČETKOM V ŠTUDIJSKEM LETU 2022/23

Razpisovalec:

Ministrstvo za kulturo

Predmet javnega razpisa:

Predmet razpisa je štipendiranje javno veljavnega dodiplomskega študija (prva bolonjska stopnja) na tujih izobraževalnih ustanovah, ki jo prijavitelj zaključi s pridobitvijo javno veljavne listine, diplome (»bachelor«):

1. na področjih glasbene, intermedijske, uprizoritvene in vizualne umetnosti, filma in kulturne dediščine;

2. na področju glasbe, baleta in plesa za posebno nadarjene (vpis na dodiplomski študij brez zaključene pete izobrazbene stopnje).

Potencialni prijavitelji:

V času prejemanja štipendije morajo imeti prijavitelji status rednega študenta za polni študijski čas z obliko študija »full-time« (študij s polno študijsko obremenitvijo). Glede pogojev glej razpisno dokumentacijo.

Vrednost razpisa:

Okvirna vrednost razpoložljivih sredstev razpisa za študijsko leto 2022/23 je 167.958 € proračunskih sredstev do konca leta 2022.

Rok za oddajo prijav: 14. julij 2022

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00