5. RAZPIS PROGRAMA INTERREG ADRION (JADRANSKO-JONSKI PROGRAM)

Razpisovalec:

Organ upravljanja transnacionalnega programa INTERREG ADRION

Predmet javnega razpisa:

Iz Službe Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko obveščajo, da je program Interreg ADRION 2014-2020 objavil 5. izredni razpis, katerega glavni cilj je zbiranje predlogov za dvig kompetenc in veščin na področjih, ki so strateško pomembna za jadransko-jonsko programsko območje, za lažji prehod v novo programsko obdobje.

Razpis naslavlja naslednje teme: modra ekonomija, socialne inovacije, obnovljivi viri energije in krožna ekonomija.

Potencialni prijavitelji:

Na razpis se lahko prijavijo univerze, podjetniške institucije in raziskovalne institucije iz držav upravičenk v okviru programa Interreg ADRION. Zahteva se partnerstvo med najmanj petimi univerzami iz petih različnih upravičenih držav ter najmanj enim partnerjem iz podjetniškega okolja in/ali raziskovalno institucijo. Glede drugih pogojev glej razpisno dokumentacijo.

Vrednost razpisa:

4.000.000,00 €

Rok za oddajo prijav: 8. julij 2022

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00