USTVARJALNA EVROPA / MEDSEKTORSKI SKLOP: ZAŠČITA MEDIJSKE SVOBODE IN PLURALIZMA - POKLICNI STANDARDI IN MEHANIZEM ZA HITRO ODZIVANJE

Razpisovalec:

EACEA - Izvajalska agencija za izobraževanje, avdiovizualno področje in kulturo

Predmet javnega razpisa:

EACEA - Izvajalska agencija za izobraževanje, avdiovizualno področje in kulturo je v okviru novega programa Ustvarjalna Evropa – medsektorski sklop, objavila razpis, namenjen sofinanciranju dveh projektov na področju zaščite medijske svobode in pluralizma.

Razpis ima dva sklopa, eden je osredotočen na poklicne standarde, drug pa na mehanizem za hitro odzivanje, v okviru vsakega bo podprt po en projekt:

Potencialni prijavitelji:

Na razpis se lahko prijavijo pravni subjekti javnega in zasebnega prava s sedežem v eni od držav, ki sodelujejo v programu Ustvarjalna Evropa. Sofinancirajo se konzorciji, v katerih morata sodelovati najmanj dve pravni osebi iz najmanj dveh različnih upravičenih držav. Glede drugih pogojev glej razpisno dokumentacijo.

Vrednost razpisa:

Na voljo je 4.100.000 €, in sicer 1.000.000 € za sklop 1 in 3.100.000 € za sklop 2. V okviru vsakega sklopa bo podprt en projekt, sofinancira se do 90 % upravičenih stroškov.

Rok za oddajo prijav: 20. september 2022

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00