JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE RAZVOJA SLOVENSKIH IGRANIH FILMSKIH PROJEKTOV – 2022

Razpisovalec:

Slovenski filmski center

Predmet javnega razpisa:

Predmet tega javnega razpisa je sofinanciranje: 1. razvoja scenarijev slovenskih celovečernih igranih filmov; 2. razvoja slovenskih celovečernih igranih filmskih projektov.

Namen sofinanciranja razvoja scenarija je spodbujanje scenaristične ustvarjalnosti na področju igranega filma. Namen sofinanciranja razvoja filmskega projekta je spodbujanje scenaristične ustvarjalnosti in profesionalne izvedbe produkcijskih aktivnosti na področju igranega filma.

Potencialni prijavitelji:

Do sredstev agencije na javnem razpisu so upravičeni producenti, registrirani za dejavnost »produkcija filmov, video filmov, televizijskih oddaj (J59.110)«. Poleg upravičenih oseb iz prejšnjega stavka, so do sredstev agencije za razvoj scenarija upravičene osebe tudi fizične osebe, ki so glavni pisci prijavljenega scenarija in ki kot fizične osebe opravljajo samostojno dejavnost. Glede drugih pogojev glej razpisno dokumentacijo.

Vrednost razpisa:

150.000,00 €

Rok za oddajo prijav: 12. julij 2022

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00