Redni letni javni razpis za sofinanciranje programov organizirane filmske stroke v Republiki Sloveniji

Razpisovalec: Slovenski filmski center, javna agencija Republike Slovenije

Predmet javnega razpisa: Predmet tega javnega razpisa  je sofinanciranje programov organizirane filmske stroke v Republiki Sloveniji, ki bodo izvedeni v letu 2014 in 2015. Namen sofinanciranja programov organizirane filmske stroke v Republiki Sloveniji je sodelovanje z interesnimi organizacijami na področju filmskih in avdiovizualnih dejavnosti ter s sorodnimi organizacijami, spodbujanje razvoja filmske in avdiovizualne kulture, spodbujanje programov interesnih organizacij in skrb za afirmacijo stroke.

Potencialni prijavitelji: Do sredstev agencije po tem razpisu so upravičene pravne osebe zasebnega prava in fizične osebe, ki delujejo na področju avdiovizualne, filmske in kinematografske dejavnosti.

Vrednost razpisa: 20.000 €

Zneski in delež financiranja: Najvišji možni znesek za posamezni program organizirane filmske stroke, ki bo sofinanciran na podlagi tega razpisa, znaša 10.000,00 €. Agencija sofinancira programe po tem razpisu največ do 50°% vseh izkazanih upravičenih stroškov.

Rok za oddajo prijav: 16. julij 2014

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00