U.S. Embassy Slovenia Cultural Grants Program

Razpisovalec: Ameriška ambasada

Predmet javnega razpisa:

  Ameriško veleposlaništvo je objavilo razpis, namenjen podpori projektom, ki podpirajo kulturne izmenjave ter spodbujajo kulturne vezi med ZDA in Slovenijo. Veleposlaništvo podpira naslednje aktivnosti: izmenjave, kulturne in umetniške prireditve, razstave, delavnice, predavanja ter kulturne projekte, ki spodbujajo in poglabljajo razumevanje ameriške kulture v Sloveniji.

Potencialni prijavitelji: Na razpis se lahko prijavijo nevladne organizacije in posamezniki, ki izpolnjujejo razpisne pogoje.

Zneski in delež financiranja: Povprečni znesek financiranja je od 3000 do 5000 ameriških dolarjev in ne sme presegati 10.000 ameriških dolarjev.

Opombe: Projketi se morajo pričeti od octobra do vključno decembra 2014 in od januarja do vključno aprila 2015 f

Rok za oddajo prijav: 1. avgust 2014

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00