OBZORJA EVROPA: RAZPIS ZA NAGRADE EU ZA INOVATORKE ZA LETO 2022

Razpisovalec:

Evropska komisija

Predmet javnega razpisa:

Evropska komisija je v okviru Obzorja Evropa, okvirnega programa za raziskave in inovacije objavila razpis za nagrade EU za inovatorke za leto 2022. Nagrada, ki bo letos podeljena že devetič zapovrstjo, je priznanje podjetnicam, ki so se na trgu uveljavile z izjemnimi inovacijami.

Podeljene bodo nagrade v dveh kategorijah:

Potencialni prijavitelji:

Za nagrado lahko kandidirajo ženske, ki so ustanovile ali soustanovile inovativno podjetje najmanj dve leti pred objavo razpisa ter živijo v EU ali v kateri od držav, ki je vključena v program za raziskave in inovacije Obzorje Evropa. Kandidatke za nagrado za mlade inovatorke morajo biti stare 35 let ali manj. Glede drugih pogojev glej razpisno dokumentacijo.

Vrednost razpisa:

450.000 €, 

 

 

Rok za oddajo prijav: 18. avgust 2022

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00