Razpis za organizacije, ki želijo sodelovati v skupinah za civilni dialog v zvezi z razvojem kmetijstva in podeželja EU

Razpisovalec: Evropska komisija

Predmet javnega razpisa: Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji obvešča, da je objavljen razpis za organizacije, ki želijo sodelovati v skupinah za civilni dialog v zvezi z razvojem kmetijstva in podeželja EU. Nove skupine, ki bodo julija 2014 nadomestile svetovalne skupine za skupno kmetijsko politiko, bodo pokrivale štirinajst različnih tem. Njihova naloga bo vzdrževanje rednega dialoga s Komisijo ter zagotavljanje pobud, nasvetov in povratnih informacij o vprašanjih skupne kmetijske politike.

Potencialni prijavitelji: Na razpis se lahko prijavijo nevladne organizacije, ki so prijavljene v skupnem evropskem registru preglednosti.

Rok za oddajo prijav: 30. april 2014

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00