Javni razpis za dodelitev delovnih štipendij za področje ilustracije in fotografije 2014

Razpisovalec: Zveza društev slovenski likovnih umetnikov

Predmet javnega razpisa: Žirija za podeljevanje delovnih štipendij razpisuje za leto 2014 do 14 delovnih štipendij v kategorijah: 1. vrhunski prepoznavni avtorji, 2. študijske štipendije, 3. perspektivni avtorji.

Potencialni prijavitelji: Upravičenci so avtorji, ki se ukvarjajo z likovno umetnostjo na področju ilustracije in fotografije, vezano na monografske publikacije (knjige), ki jih izposojajo slovenske splošne knjižnice, imajo stalno prebivališče v Republiki Sloveniji, ali ustvarjanje vezano na monografske publikacije za otroke, mladino in odrasle v slovenskem jeziku. Na razpis se lahko prijavi vsak avtor, ki je (so)avtor najmanj ene ilustrirane ali s fotografijami opremljene monografije, ki jo je registriral COBISS (glej www.cobiss.si, za dodatne informacije se obrnite na vašo matično knjižnico).

Rok za oddajo prijav: 5. maj 2014

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00