Redni letni javni razpis za sofinanciranje digitalizacije slovenske kinematografije

Razpisovalec: Slovenski filmski center, javna agencija Republike Slovenije

Predmet javnega razpisa: Predmet tega javnega razpisa je sofinanciranje digitalizacije slovenske kinematografije. Namen sofinanciranja digitalizacije slovenske kinematografije je distribucija kinematografskih filmov na način, ki bo omogočal javno predvajanje filmov na profesionalnih digitalnih avdiovizualnih sistemih oziroma nosilcih.

Potencialni prijavitelji: Do sredstev agencije po tem razpisu so upravičena artkina in prikazovalci, ki so odprti za javnost najmanj zadnja tri koledarska leta pred letom objave tega razpisa, imajo vsaj eno platno, vendar ne več kot tri platna in vsaj 70 sedežev ter v svoj program vključujejo predvsem prikazovanje kakovostnega in umetniškega filma.

Vrednost razpisa: 49.000,00 €

Rok za oddajo prijav: 14. april 2014

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00