Razpis v okviru srednjeevropske pobude (SEP) za sofinanciranje manjših projektov s ciljem prenosa znanj in dobrih praks za leto 2019

Razpisovalec:

CEI Cooperation Fund

Predmet javnega razpisa:

V okviru Srednjeevropske pobude (SEP) je objavljen javni razpis za sofinanciranje manjših projektov v letu 2019 s ciljem prenosa znanja in dobrih praks, s poudarkom na prenosu med državami SEP, ki so članice EU, in državami SEP, ki še niso vstopile v EU.

Tematski področji:

Povezanost (dobro upravljanje in vodenje, trajnostni gospodarski razvoj, okoljska trajnost…)
Raznolikost (medkulturno sodelovanje, vloga medijev, mednarodno znanstveno sodelovanje, izobraževanje in usposabljanje…)

Potencialni prijavitelji:

Na razpis se lahko prijavijo pravne osebe javnega in zasebnega prava iz držav članic SEP. Sodelujejo lahko tudi mednarodne organizacije. Ostali pogoji so navedeni v razpisni dokumentaciji.

Vrednost razpisa:

350.000 €

Zneski in delež financiranja:

Prijavite lahko projekte v vrednosti do 15.000 €, sofinancira se do 50% upravičenih stroškov.

Rok za oddajo prijav: 24. julij 2019

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

Pisarni sta zaradi preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom do nadaljnjega za osebna srečanja zaprti. Dosegljivi smo preko e-pošte ali telefona. Hvala ta razumevanje.