Javni razpis za sodelovanje na prireditvi Litijski karneval 2019

Razpisovalec:

Občina Litija

Predmet javnega razpisa:

1. Povorka bo potekala v soboto, 2. marca 2019 s pričetkom ob 15. uri v centru mesta do zaključka v športni dvorani.
2. Za sodelovanje bodo vse prijavljene ekipe prejele enkratno pomoč 150 eur neto. Do enkratne pomoči za sodelovanje so upravičene skupine s 6 ali več člani. Vsi udeleženci karnevalske povorke prejmejo brezplačen bon za topel obrok.

3. Na zaključni prireditvi v Športni dvorani Litija bodo podeljene denarne nagrade za prve tri skupine v višini 500, 300 in 200 EUR (neto).

4. Enkratna denarna pomoč in denarne nagrade so predmet obdavčitve po Zakonu o dohodnini. Akontacijo dohodnine plača Občina Litija, nagrajenci pa so kot zavezanci za dohodnino (2. ods. 35. člena ZDavP-2) organizatorju dolžni že ob prijavi pisno predložiti natančne osebne podatke (ime in priimek, naslov stalnega bivališča, davčno številko, številko transakcijskega računa) in enako velja tudi za društva in organizacije.

Potencialni prijavitelji:

Na javni razpis se lahko prijavijo fizične in pravne osebe (društva, zavodi, združenja, organizacije…), ki se nameravajo udeležiti javne prireditve »Litijski karneval 2019«.

Rok za oddajo prijav: 2. marec 2019

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

vsak dan med 9.00 in 15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru