Fairtrade International: Podpora aktivnostim na temo pravične trgovine in etične mode pred evropskimi volitvami

Razpisovalec:

Fairtrade International

Predmet javnega razpisa:

Fairtrade International je v okviru evropskega projekta »Trade Fair, Live Fair: Raising Awareness and Mobilizing the European Public to Advance Consumption patterns that Nurture the Sustainable Development Goals« objavila razpis za sofinanciranje projektov pred evropskimi volitvami.

Gre za sofinanciranje nacionalnih aktivnosti v petnajstih upravičenih državah, med katerimi je tudi Slovenija, ki bodo prispevale k uspešnosti evropske zagovorniške kampanje na področju  spodbujanja pravične trgovine in etične mode pred evropskimi volitvami v maju 2019.

Potencialni prijavitelji:

Na razpis se lahko prijavijo civilnodružbene organizacije iz Grčije, Portugalske, Bolgarije, Hrvaške, Cipra, Češke, Estonije, Madžarske, Latvije, Litve, Malte, Poljske, Romunije, Slovaške in Slovenije. Glede drugih pogojev glej razpisno dokumentacijo. 

Zneski in delež financiranja:

Sredstva na prijavitelja in državo ne smejo preseči 22,500 €.

Rok za oddajo prijav: 22. februar 2019

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po predhodnem dogovoru