Program ukrepov na področju zdravja: Prenos dobrih praks spodbujanja zdravja in preprečevanja nenalezljivih bolezni

Razpisovalec:

CHAFEA - Izvajalska agencija za potrošnike, zdravje in hrano

Predmet javnega razpisa:

CHAFEA - Izvajalska agencija za potrošnike, zdravje in hrano je v okviru programa ukrepov Evropske unije na področju zdravja objavila javni razpis, v okviru katerega bodo podprli enega ali več projektov na področju prenosa dobrih praks spodbujanja zdravja in preprečevanja nenalezljivih bolezni, pri čemer je ta razpis namenjen prenosu danskega partnerstva na področju spodbujanja uporabe polnozrnatih živil.

Potencialni prijavitelji:

Na razpis se lahko prijavijo zakonito ustanovljene organizacije, javni organi, organi javnega sektorja, zlasti raziskovalne in zdravstvene ustanove, univerze in visokošolske ustanove iz držav upravičenk v okviru programa ukrepov Evropske unije na področju zdravja. Zahteva se partnersko sodelovanje med najmanj tremi organizacijami iz treh upravičenih držav. Glede drugih pogojev in partnerskih zahtev glej razpisno dokumentacijo.

Vrednost razpisa:

1 200 000 €

Rok za oddajo prijav: 13. marec 2019

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00

 

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru