Javni razpis MOP za sofinanciranje projektov promocije in ozaveščanja na področju urejanja prostora in graditve v letu 2019

Razpisovalec:

Ministrstvo za okolje in prostor

Predmet javnega razpisa:

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje projektov promocije in ozaveščanja na področju urejanja prostora in graditve objektov, oziroma sofinanciranje splošnih in strokovnih izobraževalno-ozaveščevalnih projektov promocije na področjih prostorskega, urbanističnega in krajinskega načrtovanja in oblikovanja, načrtovanja, urejanja in razvoja mest in naselij ter arhitekture in graditve.

Razpis je vsebinsko razdeljen na dva sklopa:

Sklop A:

Sofinanciranje projektov promocije in ozaveščanja na področju trajnostnega prostorskega razvoja, prostorskega načrtovanja in urejanja prostora, graditve, zemljiške in stanovanjske politike.

Sklop B:

Sofinanciranje projektov vzgoje, izobraževanja in ozaveščanja mladih o pomenu prostora in trajnostnega prostorskega razvoja, o vlogi urejanja prostora in arhitekture, namenjene otrokom in mladostnikom v Mesecu prostora 2019 (7.–31. oktober 2019).

Potencialni prijavitelji:

Na javni razpis za sklop A se lahko prijavijo društva, zavodi, ustanove, zbornice, ki delujejo na območju Republike Slovenije, ki so ustanovljeni in delujejo na področjih, opredeljenih v razpisni dokumentaciji.

Na javni razpis za sklop B se lahko prijavijo društva in zavodi, ki delujejo na območju Republike Slovenije, ki so ustanovljeni in delujejo na področjih, opredeljenih v razpisni dokumentaciji.

Vrednost razpisa:

45.000,00 EUR (sklop A: 30.000,00 EUR, sklop B: 15.000,00 EUR)

Rok za oddajo prijav: 1. februar 2019

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

vsak prvi četrtek v mesecu:         8.00-15.00