Razpis Bridge 47 za sofinanciranje inovativnih izobraževalnih projektov

Razpisovalec:

Konzorcij projekta Bridge 47

Predmet javnega razpisa:

Platforma Sloga obvešča, da je objavljen razpis projekta Bridge 47, ki je namenjen financiranju inovativnih izobraževalnih projektov. Z objavljenim razpisom za nevladne organizacije iščejo manjše inovativne projekte, ki bodo potekali na regionalni ali lokalni ravni ter v praksi izpostavljajo in promovirajo izobraževanje o globalnem državljanstvu, kot tudi druge oblike izobraževanja, temelječega na vrednotah.

Potencialni prijavitelji:

Na razpis se lahko prijavijo aktivne neprofitne nevladne organizacije s sedežem v eni od naslednjih držav: Bolgarija, Ciper, Danska, Estonija, Finska, Francija, Irska, Latvija, Nemčija, Slovaška, Slovenija, Škotska.

Zneski in delež financiranja:

Vrednost projekta ne sme presegati 5.000 €, pri čemer lahko zaprosite za sofinanciranje projekta največ v višini 4.750 € (zahtevano je vsaj 5% sofinanciranje iz lastnih sredstev). Izbrani projektni predlogi bodo v marcu 2019 povabljeni na dvodnevno delavnico, kjer bodo predstavili svoje izobraževalne inovacije.

Rok za oddajo prijav: 4. januar 2019

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00

 

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru